Політати на повітряній кулі над Львовом
12.09.2020
Назад

Сьогодні сучасних людей, які народилися і живуть в умовах технічного прогресу, важко здивувати. Але, здійснити перший політ на кулі Львів, який запам’ятається на все життя - варто!

Живучи у «столиці заходу», Вам обов’язково потрібно замовити політ на повітряній кулі, і побачити неймовірної краси краєвиди, які недоступні звичайним пішоходам. Подорож на повітряній кулі допоможе отримати емоції, які не реально відчути на землі.

Піднятися на повітряній кулі у Львові

Будова кулі майже не змінилася за двісті років свого існування. Вона як і раніше складається з кошика, оболонки і пальника. Однак, змінилися матеріали, що служать  для виготовлення кулі і гондоли, зараз вони міцні і жаростійкі, а досвідчений пілот контролює політ і за допомогою сучасної техніки тримає зв'язок із землею. Тому сьогодні політ на повітряній кулі у Львові - найбезпечніший спосіб активного відпочинку.

Політ на повітряній кулі можна здійснити групою, поодинці, або вдвох.

Після посадки, для тих, хто здійснив свій перший політ, чекає:

  • посвята в повітроплавці;
  • святкове ігристе.

Мандрівка над Львовом відбувається по барвистих та мальовничих куточках області. Напрям та швидкість вітру створюють маршрут, а сама подорож триває приблизно годину часу. Для мандрівки краще обирати спортивний одяг і взуття.

Під час польоту на повітряній кулі ви дізнаєтеся:

  • про історію повітроплавання;
  • вивчите льотну справу;
  • отримаєте безліч емоцій від прогулянки.

Політати на повітряній кулі - мрія дитинства! Що може бути цікавіше, як уявити себе, героєм казки, чарівником, або одним з персонажів Жюля Верна - здійснити дитячу мрію - політ на повітряній кулі дуже просто. Сьогодні таку послугу пропонує багато компаній, які організовують повітряні подорожі у Львові, але “Touch the sky”- одна з найкращих. З нами Ви підніметесь в небо і будете повільно пропливати під хмарами, милуватися Львовом, насолоджуватися тишею і свободою. Для цього потрібно лише бажання, і трохи вільного часу.

Оболонка повітряної кулі наповнена нагрітим повітрям, воно має меншу густоту, ніж холодне і, завдяки цьому куля піднімається догори. В основі лежить закон Архімеда. Пілот регулює температуру повітря в оболонці кулі і таким способом може міняти висоту польоту. Швидкість і напрямок польоту напряму залежать від швидкості та напрямку вітру. 

Вирішивши здійснити політ на повітряній кулі, Ви можете здійснити замовлення на нашому сайті або зателефонувати до нас.